Trimsalon

Mijn naam is Marianne Vroegop, en ik ben sinds 1997 gediplomeerd hondentrimster.

Mijn openingstijden zijn:

Maandag t/m donderdag vanaf 9.00 uur vrijdag alleen om 9.00 uur en uitsluitend op afspraak. In het weekend en in de avond ben ik gesloten. U kunt bij mij de trimbehandeling betalen via het door mij toegestuurde tikkie, via pinbetaling of kontant. Wanneer u via tikkie betaald dan moet deze worden voldaan voor het ophalen van de hond of ter plekke bij het ophalen van de hond.

Ik werk uitsluitend op afspraak. In mijn hondentrimsalon zijn er geen andere honden aanwezig, behalve als u zelf met meerdere honden komt. Er is tijdens de warme periodes van het jaar airco aanwezig om het voor uw hond zo aangenaam mogelijk te hebben tijdens de trimbeurt. Voordat u uw hond brengt zorg ervoor dat hij/zij goed is uitgelaten en ga als u de hond heeft afgegeven het afscheid niet onnodig lang rekken, dit is vervelend voor de hond. En kom uw hond niet eerder ophalen dan de door mij afgesproken tijd.

Wassen:
Elke hond wordt vuil (zand,stof,huidschilfers etc.) Mensen denken vaak dat wassen niet goed zou zijn voor de hondenvacht.
Het kan helemaal geen kwaad om de hond te wassen, als U maar een honden shampoo gebruikt. Een vuile vacht en huid kan ook een oorzaak zijn van huid- en jeukklachten. Naast het verwijderen van vuil kan wassen ook helpen bij het versnellen van de ruiperiode (door het wassen gaan de haarzakjes open en worden dode haren sneller losgelaten). Na een goede wasbeurt wordt de hond altijd droog geblazen en of gefohnd en geborsteld waardoor er al heel veel dode haren uitgeblazen worden. Nog een voordeel van de hond laten wassen van de hond in de trimsalon kan zijn, dat het thuis een behoorlijke kliederboel voorkomt.

Drogen:
Na een grondige wasbeurt drogen we de hond met een waterblazer en een fohn.

Ontwollen:
Sommige honden kunnen enorm gaan verharen. Om dit te versnellen zou u de hond kunnen laten ontwollen. Bij ontwollen wordt de onderwol en loszittende dekharen verwijderd. Hierdoor komt de vacht sneller door de ruiperiode, en heeft U thuis minder last van al dat haar.
Trimmen:
Afhankelijk van ras en type vacht wordt de hond vervolgens verder behandeld in overleg met het baasje.
Scheren, effileren, plukken, ontklitten en modelleren.

Wanneer u een afspraak voor uw hond maakt stuur ik u een e-mail of een SMS ter bevestiging. Een paar dagen voor de afspraak stuur ik u een herinnering.

Ik maak van te voren geen prijsafspraken als ik uw hond nog niet ken en dus ook niet eerder heb mogen behandelen.

De hieronder genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, afhankelijk van de staat van de vacht, het gedrag van de hond, kunnen er kosten bijkomen. Vaste tarieven per ras zijn moeilijk aan te geven, aangezien de toestand van de vacht kan zorgen voor enig verschil in de duur van de behandeling. de prijzen zijn inclusief wassen, drogen, en indien nodig nagels knippen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Wordt de hond gebracht om te wassen en kammen, of om de hond te ontklitten, mits de ernst van de klitten dit toelaat, de kosten hiervoor zijn € 45,–per uur. Bijvoorbeeld het bijwerken van het hoofd/ het haar tussen de voetkussentjes daarvoor reken ik per kwartier € 15,-

Tevens is het mogelijk om ook een afspraak te maken voor het knippen van de nagels  € 12,50

Alleen een beurt voor kammen/wassen en drogen daar bereken ik de uurprijs van € 50,–

Alle hieronder genoemde prijzen zijn vanaf prijzen

  • Boomer, Malthezer, Shih Tzu vanaf € 57,–
  • Border Collie vanaf € 65.–
  • Belgische herder Groenendaeler/tervuerense vanaf € 65.00
  • Cairn Terrier plukken vanaf € 75.00 scheren € 65.00
  • Golden Retriever vanaf € 75.00
  • Jack Russel ruwhaar plukken vanaf € 65.00
  • Jack Russel ruwhaar scheren vanaf € 55.00
  • Labradoodle vanaf € 65,-

Mijn telefoonnummer is 06 130 646 77 of 036-5352484

.