Trimsalon

Ik, Marianne, ben sinds 1997 gediplomeerd hondentrimster.

Mijn openingstijden zijn:

Maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur en alleen op afspraak. In het weekend en in de avond ben ik gesloten.

Ik werk uitsluitend op afspraak. In mijn hondentrimsalon zijn er geen andere honden aanwezig, behalve als u zelf met meerdere honden komt. Er is tijdens de warme periodes van het jaar airco aanwezig om het voor uw hond zo aangenaam mogelijk te hebben tijdens de trimbeurt. Voordat u uw hond brengt zorg ervoor dat hij/zij goed is uitgelaten en ga als u de hond heeft afgegeven het afscheid niet onnodig lang rekken, dit is vervelend voor de hond. En kom uw hond niet eerder ophalen dan de door mij afgesproken tijd.

Afspraken welke niet 24 uur van te voren zijn geannuleerd zullen in rekening worden gebracht !!

Wassen:
Elke hond wordt vuil (zand,stof,huidschilfers etc.) Mensen denken vaak dat wassen niet goed zou zijn voor de hondenvacht.
Het kan helemaal geen kwaad om de hond te wassen, als U maar een honden shampoo gebruikt. Een vuile vacht en huid kan ook een oorzaak zijn van huid- en jeukklachten. Naast het verwijderen van vuil kan wassen ook helpen bij het versnellen van de ruiperiode (door het wassen gaan de haarzakjes open en worden dode haren sneller losgelaten). Na een goede wasbeurt wordt de hond altijd droog geblazen en of gefohnd en geborsteld waardoor er al heel veel dode haren uitgeblazen worden. Nog een voordeel van de hond laten wassen van de hond in de trimsalon kan zijn, dat het thuis een behoorlijke kliederboel voorkomt.

Drogen:
Na een grondige wasbeurt drogen we de hond met een waterblazer.

Ontwollen:
Sommige honden kunnen 2 maal per jaar enorm gaan verharen. Om dit te versnellen zou u de hond kunnen laten ontwollen. Bij ontwollen wordt de onderwol en loszittende dekharen verwijderd. Hierdoor komt de vacht sneller door de ruiperiode, en heeft U thuis minder last van al dat haar.
Trimmen:
Afhankelijk van ras en type vacht wordt de hond vervolgens verder behandeld in overleg met het baasje.
Scheren, effileren, plukken, ontklitten en modelleren.

Wanneer u een afspraak voor uw hond maakt stuur ik u een e-mail of een SMS ter bevestiging. Een paar dagen voor de afspraak stuur ik u een herinnering.

Ik maak van te voren geen vaste prijsafspraken als ik uw hond nog niet ken en dus ook niet eerder heb mogen behandelen.

Wordt de hond gebracht om te wassen en kammen, of om de hond te ontklitten, mits de ernst van de klitten dit toelaat, de kosten hiervoor zijn € 11,25 per kwartier.

De hieronder genoemde prijzen zijn vanaf prijzen, afhankelijk van de staat van de vacht, het gedrag van de hond, kunnen er kosten bijkomen.

  • Boomer, Malthezer, Shih Tzu € 52.–
  • Border Collie € 65.–
  • Bouvier scheren € 80.00
  • Cairn Terrier plukken € 75.00 scheren € 65.00
  • Golden Retriever € 75.00
  • Jack Russel ruwhaar plukken € 60.00
  • Jack Russel ruwhaar scheren € 50.00

Tevens is het mogelijk om ook een afspraak te maken voor het knippen van de nagels, vaste klanten is dit gratis. Geen vaste klanten betalen hiervoor €10,–

Mijn telefoonnummer is 06 130 646 77 of 036-5352484

.